Szőnyegtisztítás, szőnyegtakarítás – Pécs és Dél-Dunántúl

A szőnyegtisztítás, szőnyegtakarítás szolgáltatásunkat kimondottan a megnövekedett lakossági igények miatt tettük elérhetővé mindenki számára. A steril szobák kialakítása alatt mindkét dolog előkerül, mint megoldandó feladat. Ezek során jött egyre több felkérés, ami a steril szobán kívüli helyiségek szőnyegtisztítási munkáira fókuszált. Ügyfeleink egymásnak adták át az információt, hogy nálunk mindkét szolgáltatás elérhető, így muszáj volt kialakítanunk ennek lakossági és kisüzleti irányvonalát is. Többek közt ennek szellemében hívtuk életre  online foglalási rendszerünket, ahol minden szolgáltatás – akár másnapra is – megrendelhető!

Szőnyegtisztítás, szőnyegtakarítás

Az otthonainkban található szőnyegek egész évben nagy nyomásnak vannak kitéve. Kevesen tudják, hogy az esztétikai szempontok mellett nagyon praktikus szerepük is van: a szőnyeg a mélyebb rétegeiben megköti a port, így a lakásban található szálló por koncentráció csökkentésében is jelentős szerepet játszik. Ezek eltávolításában többé-kevésbé segítségünkre lehet a háztartási porszívó, amely kategóriájától függően viszonylag hatékonyan meg tud birkózni a por okozta szennyeződésekkel.
Sajnos azonban a poron kívül más anyagok is bele kerülnek: sár, vörösbor, festék, filctoll, étel, rosszabb esetben atka is!

Sokan hiszik, hogy az interneten keringő praktikák segítségével meg tudják oldani a problémákat, de sajnos ez nem így van. Ha magunk állunk neki, sokkal nagyobb kárt tudunk okozni, mintha szakembert hívnánk. A körmünket is ki tudjuk festeni, le tudjuk vágni a bőrt, stb., mégis inkább elmegyünk és szakemberre bízzuk. A szőnyegtisztítással se legyen másképp! És itt még csak el sem kell menni sehova, kettőt klikkel a weboldalunkon és ott vagyunk!

Mikor van szükség szőnyegtisztításra?

Általánosan az évi egy szőnyegtakarítás a javallott, de természetesen ez nincsen kőbe vésve. A nagyvárosi otthonokban, a nagyobb családoknál, illetve a kutyás, kisállatos lakásokban évente többször is javasolt a szőnyeg alapos tisztítása. Fontos tudni, hogy az atka élőhelye többek közt a szőnyeg, mely nem csak az emberekben, hanem a kutyákban is allergiát válthat ki! A kutyák körében a 2. leggyakoribb allergiás tünet az atkaallergia! Amennyiben felfedezzük kutyánkon a tüneteket, azonnal kérjük a szőnyegtisztítás, és atkamentesítés szolgáltatásokat.

Szőnyegtisztítás Pécs
Szőnyegtisztítás Pécs, Dél-Dunántúl

Hogy zajlik a szőnyegtakarítás?

Tapasztalataink alapján a leghatékonyabb szőnyegtakarítási módszer az extrakciós ipari eljárás. A technológia lényege, hogy nagyobb nyomáson a szőnyegbe juttatjuk a tisztítószert, majd onnan azt ki is szívjuk. Az általunk használt Weidner ipari szőnyegtisztító gépek nagyon nagy teljesítményűek, tisztítási hatásfokuk közel 100%. Azonban még ez az eljárás is sok esetben kevésnek bizonyul egy-egy makacsabb folttal szemben, így általában több módszert egyidejűleg alkalmazunk a kívánt eredmény elérése érdekében.

Azt viszont tudni kell: még a legalaposabb szőnyegtisztítás, szőnyegtakarítás sem tud kellően hatékony lenni, ha a kezelendő felület nem kapta meg az évek során a megfelelő törődést. A sok éves vér, vörösbor és festékfoltok eltávolítása majdhogynem lehetetlen feladat. Ha ilyennel találkozunk, mindenképp próbatisztítást végzünk és ennek eredményétől tesszük függővé a szőnyegtisztítást. Fontos viszont, hogy minden elvégzett szőnyegtisztítás után – tekintettel a COVID-19 helyzetre – fertőtlenítő kezelést is kap a szőnyeg, így a szemmel látható tisztaság mellett a mikrobiológiai tisztaság is borítékolható!

Megrendelem a szőnyegtisztítást online

 

Miben segítünk? Otthoni szőnyegtisztítás, szőnyegtakarítás! Hozzuk, visszük! Önnek semmire sincs gondja!

 

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs