Sterilizálás, fertőtlenítés közületeknek

higiénikus környezet fertőtlenítés sterilizálás

Céges partnereinknek elsősorban a fertőtlenítés és sterilizálás terén szeretnénk segítséget nyújtani. Célunk kimondottan olyan mikro- és kisvállalkozásoknak segíteni, ahol fontos a környezet, kiemelkedő a szolgáltatás minősége, de a sterilizálás, a sterilebb tér kialakítása sokszor már erejükön felüli teljesítményre kényszeríti őket. Az ő vállukról szeretnénk levenni a fertőtlenítés, a sterilizálás okozta plusz terhet!

Sterilizálás! Kiknek tudunk segíteni?

Elsősorban olyan szolgáltatást nyújtó egységeknek, ahol naponta több ember fordul meg, fizikai kontaktus alakul ki az ügyfelekkel, illetve különféle eszközöket is használnak a tevékenységük során, azaz a fertőtlenítés, sterilizálás rendkívül fontos!

Ilyenek többek közt:
– exclusive barber shopok
– fodrász szalonok
– műköröm építők
– szépség stúdiók
– szoláriumok
– orvosi magánpraxisok
– különböző edző- és fitness termek (spinning, kondi, cardio, egyéb)
– gyermek játszóházak
.

sterilizálás az eszközöknél is fontos
sterilizálás a bizalom alapja

A sterilizálás, fertőtlenítés a bizalom alapja

Miben tudunk segíteni? Mindenekelőtt abban, hogy az amúgy is magas szolgáltatásuk minőségét még tovább emeljük azokkal az eszközökkel, amik rendelkezésünkre állnak. Amire a koronavírus megtanított mindenkit: a fertőtlenítés, a sterilizálás rendkívül fontos! Amire eddig nem is figyeltünk, most kiemelt jelentőségűvé vált mindenki számára! Ugye Ön is ment be úgy egy boltba az elmúlt időben, hogy nem szívesen vett még levegőt sem? Hogy zavarta amikor túl közel álltak Önhöz? Hogy szinte azonnal a kézmosásra gondolt, ahogy kijött valahonnan?

Gondolja el, mennyivel bizalomgerjesztőbb az emberekben egy olyan hely, aminek már az ajtajára is ki van írva: a helyiséget rendszeresen fertőtleníti a Steril Otthon. Mennyivel többen választják Önt, ha a Facebook poszjai között nem csak szép frizurák, tökéletes körmök, vagy remekül sikerült gyermek szülinapok fotói kerülnek, hanem  felbukkannak az olyan képek is, ahol éppen zajlik a fertőtlenítés, sterilizálás és mások is látják: Ön sokkal többet fordít a megfelelő környezetre. Higgye el, sokkal bizalomgerjesztőbb, ha olyan eszközökkel (pengével, ollóval, de bármivel) ér egy másik emberhez, amit a vendége, páciense szeme láttára vesz ki egy sterilizálóból! Ha ügyfelei látják, hogy éppen ózon fertőtlenítés, vagy hidegköd generátoros sterilizálás zajlik Önnél, nagyobb bizalommal fordulnak legközelebb is Önhöz! 

Naívság lenne azt is gondolni, hogy egy ilyen jellegű járvány nem ismétlődik majd meg az elkövetkezendő időkben. Éppen ezért úgy gondoljuk, a jövő szolgáltatóiparának a bizalomra kell épülnie. Egy olyan bizalomra, amit lelkiismeretes munkával, odaadással lehet megalapozni. Mi ennek a bizalomnak a felépítésében, erősítésében tudunk segíteni Önnek a fertőtlenítés, a sterilizálás segítségével!

A minőségi szolgáltatás fontossága tehát nem kérdés. Fodrász, műkörmös, barber, konditerem, játszóház egyre több van. De mégis ki kell tűnni a tömegből, ezt pedig csak úgy lehet, hogy olyan extra dolgot nyújtok az ügyfelemnek, amit máshol nem kap meg. A fertőtlenítés, a sterilizálás, a sterilebb környezet épp egy ilyen bónusz lehet az új ügyfelek bevonzásához, a régiek megtartásához. 

Bővebben a fertőtlenítési szolgáltatásunkról itt olvashat: fertőtlenítési eljárásaink.

A minőségfejlesztés és a vendégelégedettség összefüggéseiről ezen doktori értekezésben olvashatunk bővebben!

Miben segítünk? Irodafertőtlenítés, váróterem fertőtlenítés, üzlethelyiség fertőtlenítés, műhely fertőtlenítés

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs