Steril szoba – vigyázzunk egymásra

írta | márc 14, 2021

Steril szoba kialakítása Pécsett és Táton – Vigyázzunk egymásra!

 

Ritkán posztolunk a fő tevékenységi körünkről a steril szoba kialakításáról, hiszen az érzékenyebb, komolyabb, intimebb dolgokat érint, mégis most úgy gondoltuk, tollat ragadunk és két közelmúltbeli munkánkról írunk, amiben közös vonások vannak. Azért tartjuk fontosnak megemlíteni, mert sok fiatal nehezen képzeli el: őt is érheti baj. Jelen esetben mindkét steril szoba lakója fiatal, ereje teljében lévő férfi, akire ha ránézünk, sosem gondolnánk, hogy bizony akár nagyobb baj is történhet velük, de akár VELÜNK is!
Nekik most még nagyobb szükségük van a sterilebb, csíramentesebb környezetre, így ez a poszt hozzánk, egészségesekhez szól! Igen, mi is sokat tehetünk értük, közvetlenül is, de közvetve is! Tartsuk be a szabályokat, hordjunk maszkot, tartsuk a távolságot, mossunk kezet és fertőtlenítsünk! Nem tudhatjuk, hogy kikkel érintkezünk, melyik súlyosabb beteg ember hozzátartozója megy el mellettünk. Jelenleg is sokan vannak steril szobában otthon, de sokan várnak a műtétjükre, vagy már készülnek haza! Az ő legyengített, kinullázott immunrendszerük még a COVID mentes időkben is hatalmas stressznek van kitéve, pláne most! Hiszen látjuk, még egy egészséges embert is milyen mértékben megvisel a koronavírus!
Örüljünk, hogy a mi családunkban mindenki egészséges, de ez ne tegyen senkit felelőtlenné, hiszen a környezetünkben nagyon sokan olyan helyzetben vannak, hogy egy hajszál választja el őket a komolyabb bajtól!
Nekünk egészségeseknek ezen semmi nem múlik, viszont nekik betegeknek ezen múlhat MINDEN!

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs