Referencia – A Villányi Húsbolt

írta | febr 13, 2021

Referencia – a Villányi Húsbolt fertőtlenítő munkái

Referencia munkáinknak külön blog postot szánunk. Mindegyik referencia más-más szempontból érdekes. Általában a munka nehézségi foka, összetettsége határozza meg a referenciák közé sorolást, de nálunk ez emberi, érzelmi szálak is fontosak. A Villányi Húsbolt pont fertőtlenítő munkája épp nem a nehézsége miatt került be referenciáink közé, hanem azért, mert az  elsők között ismerték fel a koronavírus okozta akadályokat és próbáltak tenni ellene!

A COVID helyzetre nem mindenki reagált már az elején  a megfelelő módon. Vannak akik kevésbé hittek a járványban, viszont sokan komolyan vették! Sőt voltak és vannak olyanok is, ahol igazán kiemelt figyelmet fordítottak az egészségesebb környezet  kialakítására, fenntartására! A Villányi Húsbolt és Húsüzem ilyen! Már a veszélyhelyzet elején megkerestek minket és kérték a segítségünket, hisz nekik az ügyfeleik egészsége éppen olyan fontos volt, mint a sajátjuké! 

Meggyőződésünk, hogy a jövőben azok a kereskedelmi illetve szolgáltató egységek tudnak boldogulni, akik a kiemelkedő minőségű termékeik és szolgáltatásaik mellett fokozott figyelmet fordítanak a környezetükre, az ügyfeleik egészségére!  Az első kezelés után a kapcsolatunk megmaradt, üzlethelyiségüket ezentúl rendszeresen fertőtlenítjük, így mindenki 100%-ig biztos lehet benne: itt nem csak a kínálat, hanem a környezet is prémium! Ez az egyik legfontosabb az ügyfelek bizalmának további építésében!

A munka során az alapos takarítás után
– a kövezeten fertőtlenítő felmosás,
– a csempéken, falakon, hűtőkön, pultokon, ajtókon ködszerű- és áztatásos permetezéses fertőtlenítés történt
– majd az egészet egy záró légfertőtlenítés követte hidegköddel és ózongenerátoros kezeléssel

Jó egészséget a Villányi Húsbolt minden dolgozójának, vásárlójának és ügyfelének!

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs