Referencia – Carpmania Sporthorgász Centrum

írta | febr 28, 2021

Referencia – a Carpmania Sporthorgász Centrum fertőtlenítő munkái

Nemrégiben az ország egyik legnagyobb, de mindenképp a legnépszerűbb bojlis webáruházának központját fertőtlenítettük! A Carpmania csapatának is a legfontosabb a személyesen betérő vásárlók legmagasabb nívón való kiszolgálása, mely nem csak a felkészült eladókban és a hatalmas választékban nyilvánul meg, hanem a steril környezetben is!
Egyelőre ritka az olyan vállalkozás, aki ilyen mértékben reagál a mai kor kihívásaira, és a fertőtlenítést, sterilizálást is olyan dolognak tartja, ami az amúgy is kiemelkedő szolgáltatásuk minőségét még tovább tudja emelni. 
Számunkra a Carpmania felkérése külön örömet jelentett, mert a kapcsolatunk velük több, mint egy évtized távlatába nyúlik vissza! Már a kezdetekkor a vásárlóik soraiban tudhattak bennünket, hisz úttörői voltak a professzionális bojlis horgászat elterjesztésében és népszerűsítésében Magyarországon! A hagyományaikat jelenleg is folytatják, és itt található a legnívósabb, legsokrétűbb kínálat a bojlis piacon!
A munka viszonylag egyszerűbbnek mondható volt. Az egyedüli nehézséget a közel 500 m2-es terület jelentette. A munkafázisok megtervezését ez a körülmény befolyásolta a legnagyobb mértékben. Egy alapos takarítás után fertőtlenítő felmosás és áztatásos permetezés következett. Ezután az egész helyiségre kiterjedő hidegköd generátoros légfertőtlenítést végeztünk, majd a munka végét alapos ózonos kezeléssel zártuk.
Örülünk, hogy osztozhatunk minden olyan kisvállalkozás sikerében, akik a higiénikusabb környezetet olyan eszköznek tekintik, amellyel a vásárlóik, partnereik bizalmát még inkább meg tudják alapozni, el tudják nyerni .
Jó egészséget a Carpmania minden dolgozójának, vásárlójának és ügyfelének! Ide nyugodtan betérhetnek! Itt minden tiszta, steril!
steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs