Gépjármű ózonkezelés, fertőtlenítés

ózon fertőtlenítés

Miért fontos a gépjármű belső terének kémiai fertőtlenítése és ózonkezelése?

A kórházból hazatérő beteg első kapcsolata a külvilággal az autó lesz, amivel haza szállítják a családtagjai. És az autó nem csak az első kapcsolat, hanem az első veszélyforrás is! Tudjuk, hogy az otthonunkat folyamatosan próbáljuk tisztán tartani, takarítunk, felmosunk, eleget teszünk az általános higiéniás elvárásoknak. Azonban az autónk más! Itt nem takarítunk, mosunk fel, porszívózunk hetente többször, így itt a legnagyobb a fertőzésveszély. Ne feledjük, ami nekünk meg sem kottyan, az a beteg hozzátartozónknak hatalmas rizikófaktor! Ezért a gépjármű fertőtlenítés az egyik  létfontosságú feladat a hozzátartozónk érdekében.

Gépjármű fertőtlenítés
Mindent fertőtlenítünk, ózon

Természetesen ezt is megoldjuk Ön helyett. Az eljárás során KIZÁRÓLAG a belső teret tisztítjuk, fertőtlenítjük. Első lépésben por, atka (RayClean Technológia) és ha kell, állatszőr mentesítjük az utasteret, valamint a csomagtartót. Ezután a műszerfal, oldalkárpitok és az ablakok következnek. Majd melegvizes, fertőtlenítő mélytisztítással kitisztítjuk az összes ülést, beleértve a vezető helyét is! Ezután a komplett belső teret Kliniko-Med (az egészségügyben – kórházak, rendelők – használt) fertőtlenítőszerrel kezeljük, a betegellátásban és járványügyi gyakorlatban alkalmazott fertőtlenítő eljárások szerint.

Az utolsó lépést egy – a koronavírus járvány idején az Országos Mentőszolgálat által is használt – ózonos fertőtlenítés jelenti, amivel biztosítjuk a közel csíramentes környezetet. Ennek hatékonyságáról máshol is megbizonyosodhat: a Volánbusz is használja, ipari méretekben.

Bővebb információt az ózonról, a fertőtlenítésről, az alkalmazott eljárásokról és szerekről a: Technológia menüpontban a Fertőtlenítés résznél talál!

További információk az ózonról, az ózonos fertőtlenítésről itt!

Amennyiben online szeretné megrendelni az autó fertőtlenítést, azt itt teheti meg: autó tisztítás, fertőtlenítés, ózon fertőtlenítés

Ha kérdése lenne, kérem töltse ki az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot!

ózon
steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs