Ózon fertőtlenítés csak okosan, odafigyelve

írta | ápr 30, 2022

Gondolatok az ózon fertőtlenítésről

A koronavírus óta nagymértékben megugrott hazánkban az ózongenerátorok használata. Népszerű termék, veszik is az emberek és dugják a konnektorba, sokszor minden tapasztalat, hozzáértés nélkül. Pedig az ózon veszélyes fegyver. Nem mindegy mekkora koncentrációban használjuk, és az adott koncentrációt mennyi ideig tarjuk fenn. Hiszen ha túl alacsony a koncentráció, vagy nem megfelelő a behatási idő, úgy a kezelés tulajdonképpen eredménytelen is lehet.

A fertőtlenítésre használt ózon töménységét minimum 0,5ppm-re kell állítani. Amennyiben ilyen alacsonyra állítjuk, úgy a behatási időt jelentősen növelni kell. Egy erős ózongenerátor ennek az értéknek akár az 50x-esét is tudja, ami sok esetben már túlzás is lehet. Szóval nem elegendő csak bekapcsolni egy ózongenerátort és járatni, hanem tisztában kell lenni azzal is, mit tud a gépünk, mit akarunk elérni. Ehhez elengedhetetlen egy mérőeszköz is, amivel pontosan tudjuk az ózonkoncentrációt mérni, fenntartani, változtani. Egy speciális ózondetektor pedig nem olcsó mulatság!

Összességében ózonos fertőtlenítésre ne a szomszédot hívjuk akinek van egy – ki tudja milyen teljesítményű – ózongenerátora, amiben fogalmunk sincs milyen régi ózonlapok vannak…Bízzuk ezt olyanokra, akit tudják mit csinálnak! Fontos tudni, hogy az ózonos kezelés önmagéban nem megoldás! Mi is, mint mindeki aki komolyan foglalkozik a fertőtlenítéssel, a fertőtlenítő eljárások kombinált használatát javasoljuk a teljes csíramentesség eléréséhez! 

Pár gondolat: ózonnal mit, hogyan

Hívjatok minket, segítünk!

Ózonos kezelés ipari ózongenerátorokkal, ózondetektorral kontrollált kezelés!

 

Online időpontot foglalok ózonos fertőtlenítésre!

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs