Matractisztítás, mélytisztítás vegyszermentesen – Pécs

A matrac az egyik legnagyobb igénybe vételnek kitett berendezési tárgy a lakásunkban, hiszen naponta átlagban 6-8 órát is rajta töltünk. Az alapvető higiénés szempontok miatt is fontos tehát a matrac tisztítása, tisztán tartása. Azonban az asztmás, allergiás megbetegedésekben szenvedők számára mondhatni “életmentő” a matrac teljes, biológiai tisztítása, hiszen a benne élő és szaporodó atkák, illetve megtelepedő gombák, kórokozók nagymértékben súlyosbítják tüneteiket.

Matractisztítás – hogyan is csináljuk

Szerencsés helyzetben vagyunk, ha vásárláskor viszonylag könnyen levehető huzattal rendelkező matracot választottunk, hiszen ezt akár egy mosógépben is kitisztíthatjuk. Ha nem ilyen matracunk van otthon, akkor praktikus a matracvédő használata. Azonban mindkét megoldás csak a felületi koszolódástól véd! Ezek használata mellett is sokszor borítékolható az akták megtelepedés, szaporodása. A matracot célszerű otthon is rendszeresen tisztítani lehetőleg nagy teljesítményű porszívóval. Mindezek mellett évente legalább 2x érdemes profi segítséget igénybe venni a tökéletes mélytisztítás érdekében.

Az általunk használt, szabadalmaztatott és laboratóriumokban tesztelt BIO matractisztító eljárás 100%-ban hatékony a matracban megtelepedő élősködők ellen.
Vegyszermentes matractisztító, atkamentesítő rendszerünk a huzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található atkákat és szerves szennyeződéseket. A matractisztítás során – a matrac struktúrájától függetlenül – általában egy oldalról akár 20 cm-es mélységig tudunk a matrac belsejébe hatolni és eltávolítani a port, az atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Matractisztítás Pécsmatractisztítás,Matrac tisztítás gőzzel,Foltos matrac tisztítása
Matractisztítás vegyszermentes eljárással

Matractisztítás – kiknek és milyen időközönként ajánlott?

A matractisztításról általánosan elmondható, hogy évente 1x minimum célszerű elvégezni! Azonban allergiásoknak, asztmásoknak, illetve forgalmasabb helyeken (panziókban, hotelekben, vendégházakban) a kezeléseket mindenképp érdemes gyakoribbá tenni! Praktikus a fűtési szezon elejéhez, illetve végéhez igazítani a matractisztítások időpontjait, hiszen a melegebb levegő kedvező az atkák szaporodásának.

Matractisztítás – miért minket válasszon?

Mert a Japánban kifejlesztett és szabadalmaztatott matractisztító rendszerünk hatékony, vegyszermentes és egészségbarát! A gép 3 fázisban atkamentesíti a szövetfelületeket, matracokat:

  • az UV-fény nagymértékben roncsolja, ionizálja a matracban található patogének (prion, vírus, baktérium, gomba, növény vagy állat, mely élősködő életmódot folytat) DNS-ét, ezáltal elpusztítva őket;
  • a pulzáló, vibráló párnák meglazítják a matracban és a szövetben ragadt szennyeződéseket, atka ürüléket, atkamaradványokat, hámsejteket;
  • az optimalizált szívórendszer a matracok mélyéről is eltávolítja a fellazított részecskéket a szövetek károsítása nélkül, majd a HEPA szűrő kiszűri a szokásos allergének, például por, pollen és penész 99,9% -át, így semmi sem jut vissza a légtérbe

Lényeges, hogy a kezelés után a matrac azonnal hadra fogható! Nincs száradási idő, nincs várakozás. Azonban fontos tudni, hogy a matractisztítás nem felületi tisztítást, folteltávolítást jelent, hanem valóban vegyszermentes mélytisztítást, ami a matrac belsejéből távolítja el a szerves szennyeződéseket!

Bővebben az általunk használt vegyszermentes matractisztításról a Technológia oldalunkon olvashat! Angol nyelvű dokumentáció itt érhető el!

A matractisztítást megrendelheti online is, ha ide kattint!

Szállodáknak, panzióknak, vendégházaknak EGYEDI kedvezmények, kiegészítő fertőtlenítő szolgáltatások!

A matractisztítás végeredménye a szűrőben
steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs