Kárpittisztítás, folteltávolítás – Pécs és Dél-Dunántúl

A kárpittisztítás és folteltávolítás szolgáltatásunkkal elsősorban lakossági és üzleti igényeket elégítünk ki. Mind otthonainkban, mind irodáinkban, ügyféltereinkben rengeteg kárpitozott bútort, széket, egyéb alkalmatosságot használunk, amik az év 365 napján jelentős igénybe vételnek vannak kitéve. Fő profilunk – a steril szobák kialakítása – során a kárpittisztítás  és folteltávolítás sokszor előkerül, mint megoldandó feladat. Ezek munkáink alatt egyre több felkérést kaptunk a lakás egyéb helyiségeinek, bútorainak munkáira.

Ügyfeleink emellett már irodáikban is kérték a segítségünket, így muszáj volt kialakítanunk ennek lakossági és kisüzleti irányvonalát is. A megnövekedett feladatok inspiráltak minket arra, hogy kialakítsuk online foglalási rendszerünket, ahol a szolgáltatás – akár másnapra is – megrendelhető!

Kárpittisztítás, folteltávolítás

Az otthonainkban található kárpitozott bútorok, egyéb kárpitok egész évben nagy nyomásnak vannak kitéve. Minden nap ráülünk, össze fogdossuk, rádől a kakaó, de alkalmasint még alszunk is rajtuk. A kárpit pedig szép lassan magába issza a zsírokat, beszívja a porokat, sőt, a poratka is bele költözik. Egy alapos kárpittisztítás, folteltávolítás során tudatosul csak bennünk, min, miken is ültünk, feküdtünk az elmúlt időkben, mi volt a kárpitban.

Sokan hiszik, hogy az interneten keringő praktikák segítségével meg tudják oldani a tisztítást, folteltávolítást, de sajnos ez nem így van. Ha magunk állunk neki, sokkal nagyobb kárt tudunk okozni a kárpitban, mintha szakembert hívnánk. A körmünket is ki tudjuk festeni, le tudjuk vágni a bőrt, stb., mégis inkább elmegyünk és szakemberre bízzuk. A kárpitozott bútoraink tisztításával se legyen másképp! És itt még csak el sem kell menni sehova, kettőt klikkel a weboldalunkon és ott vagyunk!

Mikor van szükség a tisztításra?

Nyilvánvaló, ha rádőlt, belefolyt, stb. akkor a folteltávolítást azonnal meg kell csinálni, de általánosan az évi egy-két tisztítás a javasolt. Azokban az otthonokban, irodákban ahol nagyobb a nyomás a bútorokon, kárpitokon, a nagyobb családoknál, illetve a kutyás, kisállatos lakásokban évente többször is szükséges elvégezni.

Fontos tudni, hogy az atka élőhelye többek közt a kárpit, mely nem csak az emberekben, hanem a kutyákban is allergiát válthat ki! A kutyák körében a 2. leggyakoribb allergiás tünet az atkaallergia!

Amennyiben felfedezzük kutyánkon a tüneteket, azonnal kérjük a kárpittisztítás, mellé az atkamentesítés szolgáltatásokat. De mindenkinek javasoljuk, hogy a szimpla tisztítás mellé vegyék igénybe az atkamentesítést is, hiszen a kárpittisztító gépek önmagukban NEM 100%-ig hatékonyak a poratkák eltávolításában! Nem véletlen, hogy külön atkamentesítő rendszerek léteznek, mint pl. az általunk használt, szabadalmaztatott japán RayClean® technológia!

Folteltávolítás86
Kárpittisztítás kárpittisztítás,folteltávolítás,kárpit,Kanapé kárpittisztítás,kanapé tisztítás

Hogy zajlik a kárpit tisztítása, a folteltávolítás?

A munka első fázisa a fent említett atkamentesítés! Amennyiben ezt nem kérik, úgy egy alapos porszívózással kezdünk. Utána próba tisztítás, majd a folteltávolítás következik. Ezt az extrakciós ipari kárpit tisztítása követi. Az extrakciós technológia lényege, hogy nagyobb nyomáson a kárpitba juttatjuk a tisztítószert, majd onnan azt ki is szívjuk.

Az általunk használt Weidner ipari kárpittisztító gépek nagyon nagy teljesítményűek, tisztítási hatásfokuk közel 100%. Azonban még ez az eljárás is sok esetben kevésnek bizonyul egy-egy makacsabb folttal szemben, így általában több módszert egyidejűleg alkalmazunk a kívánt eredmény elérése érdekében.

Azt viszont tudni kell: még a legalaposabb, leg precízebb munka sem tud kellően hatékony lenni, ha a kezelendő felület, kárpit nem kapta meg az évek során a megfelelő törődést. A sok éves vér, vörösbor és festékfoltok eltávolítása majdhogynem lehetetlen feladat. Ha ilyen kárpittal találkozunk, mindenképp próbatisztítást végzünk és ennek eredményétől tesszük függővé a tisztítást. Fontos viszont, hogy minden elvégzett kezelés után – tekintettel a COVID-19 helyzetre – fertőtlenítő kezelést is kap a kárpit, így a szemmel látható tisztaság mellett a mikrobiológiai tisztaság is borítékolható!

Megrendelem a kárpittisztítást, folteltávolítást online

Miben segítünk? Otthoni kárpittisztítás, folteltávolítás hagyományos és extrakciós eljárással. 

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs