Fertőtlenítő takarítás

írta | febr 4, 2021

A legfontosabb az elején tisztázni: a fertőtlenítő takarítás és a takarítás nem szinonimák.

A legalaposabb háziasszony a rendelkezésére álló legmodernebb otthoni eszközökkel sem tud olyan környezetet biztosítani, ami a fertőtlenített tér definíciójának eleget tenne. A szemmel látható tisztaság a mikrobiológiai tisztaságnak alapfeltétele, de nem egyenlő ezzel! A csupán tisztítószerekkel és az otthoni gépekkel végzett takarítással steril környezet nem érhető el. A fertőtlenítő takarítás kizárólag OTH engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szerek felhasználásával és – a jelenleg érvényes – „Tájékoztató a fertőtlenítésről. A betegellátásban és járványügyi gyakorlatban alkalmazható fertőtlenítő eljárások.” c. kiadványnak a fertőtlenítő takarításra vonatkozó előírásai alapján történhet. Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre a steril környezet kialakításához?

Cégünk a hagyományos fertőtlenítő eljárások (fertőtlenítő felmosás, lemosás, áztatásos permetezés stb.) mellett több innovatív megoldással is segít. – ipari ózongenerátorok- hidegködképző és ULV gépek- germicid lámpák- légsterilizálók. Ipari ózongenerátoraink 28g/h ózon kibocsájtása mellet 450 m2/óra teljesítményt tudnak, így tökéletesen alkalmasak nagyobb termekben, raktárakban, üzemekben, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra valamint a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanítására és fertőtlenítésére. Ideális megoldás a vírusok, baktériumok, penész gombák, élősködők és kellemetlen, makacs szagok esetén is.

Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes, friss, tavaszi eső illatot. Hidegködképző generátoraink cseppképző tartománya rendkívül széles, 15 mikrontól 50 vagy annál nagyobb mikron méretig azaz kapacitásuk az ULV-től (15-35 mikron) a teljesítmény-ködig (50 mikron) terjed. Az alkalmazása szélesebb körben lehetséges, ideális légcsatorna tisztításra, szagtalanításra, fertőtlenítésre. Igény esetén – akár tartós kihelyezéssel is! – biztosítani tudunk a kórházakban, műtőkben széles körben használt germicid lámpákat, valamint az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Eszközminősítő és Kórháztechnikai Igazgatósága (OGYÉI-EMKI) által ápolástechnikai segédeszköznek minősített légsterilizáló berendezéseket.

Összességében tehát kijelenthető, a fertőtlenítés ott kezdődik, ahol a takarítás befejeződik! Napjainkban rengetegen hirdetik az ózonos kezelésüket fertőtlenítésre, de fontos tudni: A közhiedelemmel ellentétben önmagában egy ózonos kezelés, vagy egy hidegköd generátoros fertőtlenítés NEM ELEGENDŐ! a kellően csíramentes környezet kialakításához. Ahogy más területeken, így itt is KOMBINÁLVA KELL használni az egyéb fertőtlenítő eljárásokkal! Ezért mi is a komplex megoldást javasoljuk és alkalmazzuk minden ügyfelünknél!

Amennyiben kérdése merülne fel a fertőtlenítő takarítással kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére akár telefonon, akár emailben. Amennyiben meg szeretné rendelni a fertőtlenítő takarítás szolgáltatásunkat, azt az alábbi linken teheti meg:

Megrendelem a fertőtlenítő takarítást!

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs