Fertőtlenítő takarítás csőtörés után

írta | máj 3, 2021

Fertőtlenítő takarítás egy lakástextil üzletben

A szennyvíz csőtörés mindig kellemetlen, de a karácsony előtti hajtásban, pláne egy lakástextil üzletben több, mint bosszantó! A napokban épp egy ilyen helyzet megoldására kértek fel minket.
Ami másnak dühítő és megoldhatatlan feladat, nekünk mondhatni rutinmunka volt. Az összes érintett felületet (padló, falak, plafon illetve az álmennyezet alatti részek) fertőtlenítettük. Végül a hidegköd generátornak és az ózonos kezelésnek köszönhetően teljesen baktérium- és vírusmentes helyiséget adhattunk át a festőknek.

Ha ti is ilyen bajba kerültök, számíthattok ránk!

FONTOS TUDNI: a fertőtlenítés ott kezdődik, ahol a takarítás befejeződik! Napjainkban rengetegen hirdetik az ózonos kezelésüket fertőtlenítésre, de a közhiedelemmel ellentétben önmagában egy ózonos kezelés, vagy egy hidegköd generátoros fertőtlenítés NEM ELEGENDŐ! a kellően csíramentes környezet kialakításához. Ahogy más területeken, így itt is KOMBINÁLVA KELL használni az egyéb fertőtlenítő eljárásokkal! Ezért mi is a komplex megoldást javasoljuk és alkalmazzuk minden ügyfelünknél!

Amennyiben kérdése merülne fel a fertőtlenítő takarítással kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére akár telefonon, akár emailben. Amennyiben meg szeretné rendelni a fertőtlenítő takarítás szolgáltatásunkat, azt az alábbi linken teheti meg:

Megrendelem a fertőtlenítő takarítást!

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs