Fertőtlenítés, sterilizálás otthon

Hidegköd, ULV generátor, ózon, steril szoba

 

ULV képzés, hidegköd generátor!
Fertőtlenítés, hidegköd, ózon
A hidegköd képzés az ózon mellett a leghatékonyabb
Ózonos fertőtlenítés, ULV, hidegköd képzés! Mindenben otthon vagyunk!

Fertőtlenítés

A fertőtlenítés és a takarítás nem szinonimák. A legprecízebb háziasszony a rendelkezésére álló legmodernebb otthoni eszközökkel sem tud olyan környezetet biztosítani, ami a fertőtlenített tér definíciójának eleget tenne. A szabad szemmel érzékelhető tisztaság a mikrobiológiai tisztaságnak egyik alapfeltétele, de nem jelenti ez utóbbi tényét. A csupán tisztítószerekkel és az otthoni gépekkel végzett takarítással a lakásban mikrobiológiai tisztaság nem érhető el.

Az otthoni fertőtlenítő takarítás is kizárólag OTH engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szerek felhasználásával és – a jelenleg érvényes – „Tájékoztató a fertőtlenítésről. A betegellátásban és járványügyi gyakorlatban alkalmazható fertőtlenítő eljárások.” c. kiadványnak a fertőtlenítő takarításra vonatkozó előírásai alapján történhet. 

FONTOS TUDNI: A közhiedelemmel ellentétben önmagában egy ózonos kezelés, vagy egy hidegköd generátoros fertőtlenítés NEM ELEGENDŐ! a fertőtlenített lakás kialakításához. Ahogy más területeken, így itt is KOMBINÁLVA KELL használni az egyéb fertőtlenítő eljárásokkal! Ezért mi is a komplex megoldást javasoljuk és alkalmazzuk minden ügyfelünknél!

Ózonos fertőtlenítés

Az elmúlt idők ráébresztették az embereket a tisztaság, a fertőtlenítés fontosságára. Jelentősen megnövekedett az igény a közösségi terek, üzletek, várótermek, közlekedési eszközök, mellett a lakás, az otthon fertőtlenítésére. Ezen igények helyeztek fókuszt az egyik, általunk már régóta használt sterilizáló eljárásra, az ózonos fertőtlenítésre. A pandémia idején egyre másra jelentek meg a hírek, Facebook posztok az ózongenerátorok csatarendbe állításáról. A teljesség igénye nélkül az alábbi szervezetek hívták az ózont segítségül:
Országos Mentőszolgálat
Budapesti Közlekedési Vállalat
GYSEV

Hogyan is működik az ózon? Ózonnal a COVID-19 ellen!

Az ózon a fertőtlenítésekhez használt anyagok közül az egyik legerősebb! Rendkívül reagens, azonnal oxidál minden vele érintkező szerves anyagot, így hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, élősködőket. A vírusok ellen azért különösen hatékony, mert az oxidáció ellen a vírusok nem tudnak felépíteni semmiféle immunitást. Az ózongáz három oxigén atomot tartalmaz. A levegőben mindig találnak maguknak megkötni való szennyeződést, kórokozót. Ahogy ezekkel érintkeznek, azonnal létre jön az oxidáció. Az ózonmolekula elveszíti 3. oxigén atomját és a levegőben a természetes, tiszta oxigén marad.

Mit is csinálunk? Ózonkezelés, ózonos lakásfertőtlenítés

Az általunk használt ózongenerátorok mindegyike a Magyarországon jelenleg kapható berendezések közül a legmodernebb, ipari berendezés. Az összes gépünk 4 lapos rendszerű, azaz az ózon előállítására speciális ózonlapokat használ. A teljesítményük is kiemelkedő, percenként közel 5 m3 levegőt mozgatnak meg. Egy átlagos belmagasságú helyiségben cca. 450 m2-i alapterület fertőtlenítésére alkalmasak!

A helyszíni felmérés során megállapítjuk a szükséges ózonkoncentráció mértékét, és beállítjuk a gépet. A bekapcsolás után a gép a helyiség levegőjéből állítja elő a szükséges ózongázt. Az ózonnal való fertőtlenítésnek két hatalmas előnye van bármilyen más eljárással szemben:
– az ózonos kezelés teljességgel vegyszermentes
– mivel gáz halmazállapotú, így olyan felületeket is elér, amiket a hagyományos vegyszeres eljárásokkal megoldani nehéz, alkalmasint lehetetlen
Az ózonos lakásfertőtlenítés rendkívül hatékony, gyors megoldás a kórokozó mentes környezet megteremtésében. A kezelést követően nincs semmilyen káros vegyszermaradék, melléktermék, csak a tiszta levegő.

Biztonsági adatlap

Online időpontot foglalok ózonos fertőtlenítésre

 

 

Tisztító és fertőtlenítő szerek

Az általunk (felmosáshoz, lemosáshoz, kárpit-, szőnyeg-, wc-tisztításhoz, szanitertisztításhoz, áztató tisztításhoz vagy textíliák mosásához, valamint a hidegköd generátorokban) használt fertőtlenítő szerek mindegyike az alábbi tulajdonságokkal, hatósági bizonyítványokkal rendelkezik:
– egy fázisban tisztít és fertőtlenít
– a HACCP-ben előírt fertőtlenítési normáknak megfelel, de ezen felül
– fungicid, (MRSA), virucid, tuberkulocid hatással rendelkezik, ezzel alkalmas egészségügyi / kórházi használatra
– baktériumölő, élesztőgomba-ölő, penészgomba-ölő, vírusölő, rezisztens baktériumokat ölő, tuberkulózisölő
– az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik
– rendszeres használatával megelőzhető a penészedés
– enyhe, kezdődő penészedés megszüntetésére alkalmas
– klór- és aldehidmentes
– foszfátmentes, így környezetkímélő takarítási technológiát tesz lehetővé (a csatornarendszerből a természetes vizekbe jutva nem okoz eutrofizációt)

ÁNTSZ engedély száma: 5-K918-1/2003
OÉTI engedély száma: 1510-2/2005
OTH engedély száma: 12986-4/2017/KJFFO
OKBI engedély száma: 257/05

Biztonsági adatlap

OÉTI engedély

Időpontot foglalok hagyományos fertőtlenítő eljárásra (felmosás, lemosás, áztatásos permetezés, stb.)

Hidegköd és ULV generátor
Ipari ózon generátor, ózonos fertőtlenítés

Lakásfertőtlenítés hidegköd generátorral

A hidegköd képzés az egyik leghatékonyabb lakásfertőtlenítő eljárás, mely kiemelkedő hatásfokkal pusztítja a vírusokat, kórokozókat, de nem tesz kárt a felületekben, berendezésekben.

Mi is a hidegköd képzés?

A hidegköd technológia viszonylag egyszerű. A berendezés az előre meghatározott hatásspektrumú fertőtlenítőszerből, vagy a fertőtlenítő koncentrátum vizes oldatából 15-50 mikron nagyságú permetet képez és a levegőbe juttatja, ez maga a hidegköd. A cseppek egyenletesen eloszlanak a levegőben, és a szemcsék méretétől függően ott ködöt képezve tartósan lebegnek, illetve bevonnak minden felületet.

A hidegköd képzés egyaránt alkalmas mind a zárt, mind a nyílt területek fertőtlenítésére. Biztonságosan alkalmazható minden munkaterületen. Kiemelten javasoljuk az otthonunkban, óvodákban, várótermekben, gyermek játszóházakban, egyéb közösségi terekben, fodrászatokban, konditermekben, stb.

Hidegködös fertőtlenítés előnyei

– a hidegköd egyenletesen oszlik szét, így egyenletesen is fejti ki hatását

– mivel a szer tartósan a levegőben marad és folyamatosan érintkezik a helyiség felületeivel, (falak, padló, bútorok, tárgyak), így a fertőtlenítőszer a megfelelő behatási idő akár többszöröséig is képes kifejteni hatását

– fontos hogy a hidegköd nem, illetve csak nagyon enyhén nedvesíti a felületet, így nem képződik sehol sem anyagmaradvány, illetve a vízre/folyadékra érzékeny felületeket nem károsítja.

Összefoglalva tehát a hidegköd az egyik legjobb hatásfokú fertőtlenítési eljárás, amely ideális nagyobb terekben, gyermek játszóházakban, várótermekben, lépcsőházakban, stb.

Figyelem!

A hidegköd képzés – mint ahogy az ózongenerátor sem – önmagában NEM ELEGENDŐ! a kellően csíramentes környezet kialakításához. Ahogy más területeken, így itt is KOMBINÁLVA KELL használni az egyéb fertőtlenítő eljárásokkal! Ezért mi is a komplex megoldást javasoljuk és alkalmazzuk minden ügyfelünknél!

Mikben is segítünk: lakásfertőtlenítés, ózonos fertőtlenítés, hidegködgenerátoros fertőtlenítés, otthoni fertőtlenítés, 

Online időpontot foglalok hidegköd generátoros fertőtlenítésre

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs