Évzáró gondolatok – 2021

írta | dec 31, 2021

Évzáró gondolatok – 2021

Nehéz éven vagyunk túl. Úgy indultunk neki, hogy a COVID-ot elfelejthetjük, minden a régi kerékvágásban folyik majd tovább, de nem így lett. A járvány még nagyobb lendülettel tombol, így nekünk is sokminden megváltozott.

Az elsődleges tevékenységünk, a steril szobák kialakítása háttérbe szorult, hiszen a koronavírus miatt az olyan jellegű beavatkozások száma, amik steril szobás utókezelést igényelnének otthon, drasztikusan lecsökkentek. Ezzel párhuzamosan emelkedtek a vírus utáni lakásfertőtlenítési munkáink. Örülünk, hogy egyre többen fektetnek hangsúlyt önmaguk illetve a környezetük megóvására, hiszen látjuk a COVID új variánsai milyen komoly mellékhatásokkal is járhatnak. Azzal, hogy a teljes lakásfertőtlenítés mellett döntöttek, megóvták családjukat, szomszédaikat, barátaikat a nagyobb bajoktól.

A felszabaduló kapacitásainkat sikerült jól kiaknázni, nagyobb fókusz került az egyszerűbb, kisebb munkákra. Így az idei év a lakossági szolgáltatásaink felfutásáról szólt. Az elvégzett munkáink fényében bátran kijelenthetjük, hogy Baranya megye egyik legnagyobb kárpittisztító, matractisztító és atkamentesítő kisvállalkozásává nőttük ki magunkat. Ügyfeleink örömmel választanak minket, hiszen tudják, hogy a steril szobák kialakításakor szerzett tapasztalatokat (kárpittisztítási, sterilizálási feladatok, bútorok, matracok fertőtlenítő kezelése, matrac atkamentesítése, stb.) könnyen tudjuk hasznosítani a napi rutinmunkák során is. Külön öröm számunkra a sok pozitív visszajelzés, amit ezúton is köszönünk.

A jövő évre előre tekintve pedig szeretnénk még nagyobbat álmodni, mert hisszük: a szorgalmas, precíz munka, a megbízható hozzáállás mindig meghozza a gyümölcsét!

 

Online időpontot foglalok kárpittisztításra, matractisztításra vagy atkamentesítésre!

steril szoba kialakítás, ózonos kezelés

...a biztosabb gyógyulásért!

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot,

vagy hívjon bizalommal:

+36 30 207 4867

Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez klikkeljen ide!

Kárpittisztítás folteltávolítás Pécs

Fertőtlenítés, atkamentesítés, matractisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, steril szoba

Magánszemélyeknek, közületeknek!

Steril Otthon - Pécs